Vinst – och förlust för ABI

Publicerat: 17 mars, 2020

Publicerat i: Åkarp, Arlöv, Redaktionellt, Sport

Visningar: 395

Tränaren Stefan Hoenig hade en del att säga ABI-spelarna i matchen mot Lunds Bois, men det blev ändå en klar förlustmatch.

SPORT

På tisdagen möte ABI Västra Ingelstad i sin andra DM match. ABI hade en taktisk plan som föll ut klockrent. Spelarna styrde matchen och skapade fina ytor till anfallarna och målchanser kom i vågor. 

ABIs styrka var att avväpna motståndarnas långa inlägg och återigen fick Ingelstadspelarna jaga boll. Detta var årets bästa prestation för ABI som tog hem alla tre pinnar.

Mål: Brian, Hossein 2

 

Tvärtom på söndagen

Söndagens match ute i Åkarp mot Lunds Bois blev precis tvärtemot tisdagens match.

ABI började matchen på halvfart och med ett sömnigt försvar satte Lund in 0-1. Det dröjde inte länge till tills en onödig frispark gavs till de för randiga och en helt omarkerad Lundaspelare fick komma fri och sätta till pannan, 0-2.

Arlövs spelarna började ge signaler om att kroppen var helt slut och det var spelet i ABI också. Arlöv gick till halvtidsvila med 0-4.

I andra halvlek vaknade ABI till och skapade några anfall med två stycken frilägen som inte resulterade i något mål. Återigen bjöd ABI in motståndarna till onödiga farliga lägen.

Jämn andra halvlek men inte vad den frusna publiken hade förväntat sig. 0-4 och första DM förlusten.

 

DM x 2

Vs. V.Ingelstad 3-0(1-0)

Vs. Lunds Bois 0-4(0-4)

Comments are closed.