Svar på Lars Johnson (m)

Publicerat: 6 september, 2018

Publicerat i: Åkarp, Arlöv, Insändare, Redaktionellt

Visningar: 903

INSÄNDARE

 

Jag tänker inte sjunka så lågt som högerns representant Lars Johnson med att peka ut några fula tryne, men det finns alltför många i Burlövspolitiken.

 

Skall bara göra klart att det är inte Vänsterpartiet som satt upp dessa lappar. Självklart skall alla demokratiska partier få ha sina valskyltar ifred, men vi är också självklart emot rasistisk propaganda. Jag vet inte varför Lars Johnson känner sig träffad av det. Våra valskyltar har, ända sedan vi satte upp dem, blivit nerrivna, förstörda och nu också blivit stulna och det är naturligtvis inte Ung Vänster som gjort det. Jag vet inte vem som gjort det, men moderaternas står kvar vad jag sett.

 

När det gäller fritidsgård, så var det Vänsterpartiet som skrev en motion får 20 år sen om att bygga fritidsgård/allaktivitetshus och fick den bifallen i fullmäktige. Det är beklagligt att det inte blivit av, men vi har tyvärr inte haft egen majoritet. Nu finns den med i planen för 2020, så får vi möjlighet att ingå i en majoritet efter valet, så garanterar jag att vi kommer att fortsätta kämpa för det.

 

Vänsterpartiet vill ha ett jämlikt samhälle där vi ställer upp för varandra. Ett miljövänligt samhälle byggt på solidaritet. Det är uppenbart, så rädda moderaterna är för Vänsterpartiet som vill skapa ett samhälle som är till för alla – inte bara för de rikaste.

 

Bo Lindquist Vänsterpartiet i Burlöv

Comments are closed.