Nationella anhörigdagen

Publicerat: 5 oktober, 2017

Publicerat i: Åkarp, Arlöv, Okategoriserade, Redaktionellt

Visningar: 739

I morgon fredag är det den Nationella anhörigdagen som uppmärksammas över hela landet. Så också i Burlövs kommun på den nyinvigda Mötesplatsen på Dalbyvägen 51. Det blir en dag fylld av information, utställare och underhållning från klockan 12.00 till klockan 18.00.
Underhållningen står gitarristen och underhållaren Jakob Jern för, klockan 14.30 till 15.30, med en blandning av låtar från 50- och 60-talen med allt från Elvis till svenska välkända låtar.
I övrigt händer följande under eftermiddagen:
 
Anhörigstöd – Anhörigsamordnare Turid Reisdal informerar om Burlövs kommuns anhörigstöd.
 
Arbetsmarknadsenheten– Arbetsmarknadsenheten ,Servicegruppen, PEAK, Steget, Resurs Burlöv, informerar om sina projekt med arbetsmarknadsåtgärder.
 
Daglig verksamhet – Daglig verksamhet informerar om sin verksamhet som erbjuder anpassad sysselsättning utifrån den enskildes behov och förutsättningar.
 
FUB – Riksförbundet för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning, FUB, berättar om verksamheten.
 
Fältgruppen informerar om ungdomar i Burlövs kommun.
Kommunpolis – Burlövs kommunpolis, Selma Tengeborg, informerar om Polisens verksamhet och projekt. Information om stödet till anhöriga i verksamhet på öppenvårdsenheten i Burlövs kommun.
 
Patientnämnden – Pia Aprea, kommunikatör på Patientnämnden, informerar om verksamheten och hur man lämnar synpunkter och klagomål på vården i Region Skåne.
 
Personligt ombud – Personligt ombud, Ann-Margreth Larsen, informerar om sin verksamhet för personer med psykisk ohälsa och som behöver stöd med att få kontakt med sjukvård och olika myndigheter.
 
Stadsnätet – Burlövs Öppna Stadsnät informerar om utbyggnaden av stadsnätet och nyttan med fiber.
 
Svenska kyrkan – Diakon Lars Malmgren från Svenska kyrkan berättar om kyrkans verksamheter i Burlövs kommun.
 
Träffpunkten – Träffpunkten ger dig information om sin öppna verksamhet i Burlövs kommun.
 
Överförmyndarenheten – Representanter från Överförmyndarenheten i Burlövs kommun berättar om ansvarsuppgifter för förvaltare, förmyndare och gode män.

Comments are closed.