Marcus Paulsson årets företagare i Burlöv

Publicerat: 13 maj, 2016

Publicerat i: Åkarp, Arlöv, Redaktionellt

Visningar: 725

Årets företagare, ett pris som Företagarna Öresund delar ut i samverkan med Burlövs kommun tilldelades, efter omröstning, i år Marcus Paulsson och hans företag Marcus Paulssons Elektriska AB (MP-EL).
Närmare 900 personer totalt röstade på vilken företagare av de tre nominerade de såg som vinnare. I Burlövs öppna omröstning via webben fick Marcus 39 procent av rösterna.
Marcus kallar sina anställda ett lag och tillsammans levererar de, med energi och engagemang, kunder från Falsterbo till Kullaberg. Marcus är själv ständigt engagerad för att utveckla, inte bara sin egen verksamhet, utan också förutsättningarna för ett gott företagsklimat i kommunen.
Han har deltagit i många projekt i samverkan med Burlövs kommun för att till exempel förbättra ungas möjlighet att träda in på arbetsmarknaden. Han och företaget är också engagerade i Burlövs Företagsgrupp, allt för att bidra till ett gott företagsklimat.

Är Burlöv trogen
Marcus Pålsson är ursprungligen från Burlöv och numera även verksam i kommunen.
– Här tänker jag stanna, meddelade han under prisceremonin då han också sade.
– Först vill jag tacka alla som röstat och stöttat vårt lag i den här tävlingen. Vi är stolta och smickrade över utmärkelsen. Med vårt lag menar jag så klart MP-EL. Jag ser oss som ett gott lag, där jag är lagledaren.
– Det viktiga i ett lagbygge är att alla har en given plats, men samtidigt så stor känsla och drivkraft av att vilja testa nya positioner. Arbetet kan man likställa med idrotten på många plan.
– Vi har kämpat under många år att komma hit där vi befinner oss idag. Med goa spelare och bra och spännande ”gästtränare” har vi lyckats skapa det vi har. Det är ingen självklarhet för oss att växa eftersom jag känner att vi är ett stabilt lag som har roligt med många spännande kunder.
– Service och engagemang är några ledord vi strävar efter att följa. Håll utkik efter våra gula bilar med röd logga för vi syns i hela Skåne. Har ni sett dom då har ni sett årets företagare 2015 från Burlövs kommun.
– Tack än en gång. Detta känns busbra!

Föregående artikel:
Nästa artikel:

Comments are closed.