Man knivskuren i Arlöv

Publicerat: 3 maj, 2018

Publicerat i: Åkarp, Arlöv, Redaktionellt

Visningar: 623

UPPDATERAD

Strax efter 08.30 på torsdagsmorgonen fick polisen ett larm via SOS att en man blivit knivskuren i korsningen Hamngatan och Dalbyvägen i Arlöv. Den knivskurne, en man i 40-årsåldern var vaken och talbar när han kördes i ambulans till sjukhus.

– Vi menar att knivskärningen är ett resultat av ett bråk mellan två personer och vi har kontakt med gärningsmannen, som kan också ha utsatts och vara målsägande, berättar Stephan Söderholm på polisens ledningscentral.
– Hittills har vi fått några olika versioner om vad som hänt, men vi söker också vittnen som sett händelsen. Vi hoppas det hela blir utrett så snart som möjligt.
I nuläget rubriceras händelse som försök till mord och ett flertal polisen är engagerade i arbetet, bland annat med att söka efter det föremål som avönts som vapen. De söker bland annat med hjälp av hund.

En man i 45-årsåldern har gripits misstänkt för mordförsöket. Han anträffades på akuten, Lunds universitetssjukhus, dit han sökt sig för vård. Han uppger att han skadats vid ett bråk med den man som anträffats skadad i Arlöv. Hans skada är inte allvarlig.

Comments are closed.