Jubel och skönsång i Hundramannasalen

Publicerat: 24 oktober, 2018

Publicerat i: Åkarp, Arlöv, Redaktionellt

Visningar: 979

Salongen i Hundramannasalen lyte vitt av alla vita hår när PRO-Arlöv-Åkarp på tisdagens eftermiddag samlade 106 personer på Arlövs teater för att lyssna till skönsång av Tommy Juth och Elisabeth Assarsson Marsh. Den sista tillställning i den salen tills i maj nästa år då Arlövsrevyn spelar klart.
– Det är första gången vi har detta arrangemanget men vi har så mycket annat vi skulle vilja arrangera är som danser och annat, säger Jan Hansson som samtidigt försäkrar att han inte riktar någon kritik mot Arlövsrevyn och Kent Nilsson.
– De framför ju bara till kommunen sina önskemål och så är det upp till kommunens tjänstemän att ta beslut. Det är ju ont om lämpliga lokaler för större arrangemang och vi skickar ju in en årsredogörelse varje år så de kan se alla våra arrangemang, men man kan ju undra om de någonsin läser dem.
– De blev i alla fall väldigt förvånade när vi den här gången berättade hur många som skulle komma.
Och alla kom eftersom salen var full till sista plats enligt beräkningarna och de njöt i fulla drag när Tommy Juth och Elisabeth Assarsson, på temat ”Vi möts igen” inledde med kuplett ur operetten ”Vita Hästen” som Leopold och Josepha.
 
Tommy Paremo

Det var skönsång, blandat med humor, när Tommy Juth och Elisabeth Assarsson, bland annat sjöng sånger ur operetten Vita hästen som Leopold och Josepha.

Det var skönsång, blandat med humor, när Tommy Juth och Elisabeth Assarsson, bland annat sjöng sånger ur operetten Vita hästen som Leopold och Josepha.

Comments are closed.