Hungriga efter två klara vinster

Publicerat: 18 augusti, 2017

Publicerat i: Åkarp, Redaktionellt, Sport

Visningar: 731

– En grymt härlig seger och speciellt sättet vi gjorde målen på – härligt när det vi tränar på ger resultat. Det var verkligen en lagseger och en kämpa match, säger Kenneth Folkesson, tränare för Åkarps IF om lagets vinst i derbyt mot GIF Nike förra lördagen.
Åkarps har nu två vinster efter sommaruppehållet, mot lag som gav förluster i våras.
– Nu har vi har återigen fått lite arbetsro och mycket glädje på träningarna. Vi har snackat igenom matcherna och var överens om vad som var bra och vad som var mindre bra.
I omgång 16, på lördag 19 augusti, väntar IF Limhamn Bunkeflo på hemmaplan – förlust senast med 3-0.
– Ingen risk att vi börjar känna oss nöjda. Vi är mycket hungriga på att bli det första laget som tar en trea mot Limhamn Bunkeflo.
– Vi vet att IF Limhamn Bunkeflo är ett välorganiserat lag, lite likt Nike faktiskt, så vi vet hur vi skall lägga upp matchplanen. Matchen i våras var en riktigt dålig fotbollsmatch från vår sida och jag tror att Limhamn Bunkeflo inte heller var helt nöjda med deras spel, trots vinsten med 3-0. Detta ska vi försöka ändra på och bli det första laget som tar en tre mot dem, säger Kenneth.
– Alla i truppen är friska och krya förutom Pontus som slog upp sin gamla lårskada mot Nike. Vi hoppas på ett snabbt tillfrisknade och att han snart är tillbaks i spel igen, tillägger han.
 
Nästa match alltså i morgon lördag 19 augusti mot IF Limhamn Bunkeflo kl 14.00 på Åkarps IF

Comments are closed.