Harrie – Åkarps IF (kval) 1-3 (0-1)

Publicerat: 10 oktober, 2016

Publicerat i: Åkarp, Redaktionellt, Sport

Visningar: 751

Fotboll Åkarps IF

Målskyttar: Eremal Zejnullahu, Självmål (David Åstrand), Robin Svensson

Laget:
Victor Ringdahl- Sebastian Olsson(77), Pontus Wiklund, Mattias Folkesson, Rasmus Svensson- Emil Cederwald, Marcus Folkesson, Robin Svensson(82), Eremal Zejnullahu- David Åstrand(77), Kevin Hörqvist.
AVB: Christian Ronneli(77), Brian Hoeing(77), Mattias Gullin(82), Simon Kralj, Roy Nickling, Jesper Myndel. 

Till 1:a kvalmatchen hade vi under veckan brottats med mv problem då både Simon och Tim R båda tvingades arbeta. Gott att vi lyckades få hem Victor från Mallorca så att vi fick bra förutsättningar till matchen! säger Uffe Jansson.
– Vi inleder lite passivt, kanske på grund av spänning eller övertändning! Harrie får ett läge men där Victor kommer ut bra! Efter 10min kommer vi in i matchen och efter det tycker jag att vi är bättre än Harrie!
0-1 i 25:e min då Robin slår en frispark som Mattias F går upp o stör Harries målvakt i duell. 2:a bollen hamnar hos Emme som rullar in bollen! Harrie har 2 bra avslut i vår burgavel.
– Victor drar på sig ett gult kort efter en hands utanför straffområdet. Även jag trodde på ett rött kort, men efter att blivit uppdaterad av domaren efter matchen, så förstår jag nu reglerna :), tillägger Uffe.Bra koll
– 2:a halvlek har vi koll på fast vi har motvind. Tycker inte Harrie skapar något och när Åstrand i 56:e min slår in bollen framför mål och en Harrie försvarare inte kan undvika ett självmål så känns allt lugnt när vi får 0-2.
– Säg den glädje som varar, 4 minuter senare reducerar Harrie efter ett långt inkast där vi borde varit aktivare och det är ovisst igen! 
Domaren skadar sig i 73:e min och får byta med sin assisterande domare! 
- Matchen punkteras i 75:e min, Robin tar bollen från en Harrie spelare på mittplan, som får kramp/skadar sig. Omställning 3 mot 2 och när ingen attackerar avgör Robin med ett skott i bortre och vinsten är hemma! 


Fin start
– Fin start på kvalet! Viktig match mot Hyllie hemma på lördag kl 13. Matchen avgör inte kvalet men viktigt! Vill att vi njuter av vinsten men fokuserar på Hyllie from måndag! Vill gärna ha stor uppbackning från våra supportrar på läktaren då killarna förtjänar detta!
– Vi jobbar ödmjukt vidare!! Allt att vinna! avslutar Uffe Jansson.  

Comments are closed.