Ett attraktivare Burlöv utan (s)

Publicerat: 4 september, 2018

Publicerat i: Åkarp, Arlöv, Insändare, Redaktionellt

Visningar: 1605

INSÄNDARE

Svar på insändare från Socialdemokraterna

Det framgår av den osignerade insändaren att Socialdemokraterna har läst septemberutgåvan av Burlövsliberalen.

Roligt att tidningen blir läst eftersom det är en riktigt genomarbetad produktion där alla artiklar berör Burlöv och har skrivits av våra lokala företrädare.

Socialdemokraterna har alltid haft makten i Burlöv, vilket tydligt märks då det kommer till stigande arbetslöshet, kriminalitet samt oförmåga satsa tillräckligt på skolan vilket resulterat i mycket oroväckande skolresultat.

Burlövs utveckling avviker negativt från omvärlden. Vår valkampanj inför årets val har 100% fokus på att göra Burlöv mera attraktivt, här ingår att försätta (s) i opposition.

Tillsammans med vår samarbetspartner Moderaterna har vi tagit fram en valplattform för nystart av Burlöv som bl.a. innehåller löften om patrullerande trygghetsvärdar från årsskiftet 2018/2019, inrättande av två nya fritidsgårdar, högre kvalitet i undervisning och lugn och ro i skolan samt bevarande av Södervångsskolan. Dessutom arbetar vi för att det blir en ny Vårdcentral i Åkarp, vilket förutsätter Alliansstyre i regionen.

Vi lovar inte att göra allt över en natt men vi lovar att göra något, vilket är mer än vad Socialdemokraterna lyckats med den senaste mandatperioden.

Socialdemokraterna i Burlöv är fullständigt skrupellösa då det gäller att säkra makt och arvoderade poster (privilegier) till sina åldrande politiker.

Under innevarande mandatperiod har man haft en tight koalition med bl.a. diktaturkramande Vänsterpartiet.

Efter valet 2010 röstade socialdemokraterna fram Lars-Anders Espert (SD) till andre vice ordförande i fullmäktiges presidium.

Som motprestation röstade SD fram Kent Wollmer (s) till kommunfullmäktiges ordförande. Oavsett vänster eller höger väljer (s) makt framför ideologi och demokrati.

Vi Liberaler tar avstånd från all form av extremism, både till höger, vänster samt i form av Socialdemokratisk passivitet och handlingsförlamning.

Rösta på Liberalerna för ett attraktivare Burlöv med handlingskraftiga lokalpolitiker!

 

Mats Lithner (L)

Kristoffer Daag (L)

Comments are closed.