Dramatisk jakt på misstänkta rånare i Arlöv

Publicerat: 18 mars, 2015

Publicerat i: Arlöv

Visningar: 1654

En krock vid Shell i Arlöv blev inledningen på en dramatisk jakt där flera polis- och hundpatruller jagade tre personer som misstänks för förberedelse till rån.

En krockad bil och tre unga män som springer från platsen. Larmet inkommer till polisen omkring klockan halv elva på tisdagskvällen efter att ett vittne har iakttagit hur männen rusar ut ur bilen och lämnar den med utlösta airbags, punkterade däck och öppna dörrar.

– Vi skickar flera patruller och hundpatruller till platsen, säger Linda Pleym som är informatör på Malmöpolisen. Vi hittar först den ena och sedan de båda andra som har sprungit från platsen till fots.

Men det ska visa sig att det inte är bara är krocken som väcker polisens misstänksamhet. Något får dem att gripa männen för misstänkt förberedelse till rån och beslagta bilen för en teknisk undersökning.

– Anledningen till misstankarna kan jag inte gå in på i detalj men de är misstänkta för förberedelse till rån samt märkesförfalskning eftersom bilens nummerplåtar var utbytta. Några timmar senare griper vi ytterligare en person i Malmö som är misstänkt för samma brott, säger Linda Pleym.

Comments are closed.