Deklarationer kan inte längre lämnas i Burlöv

Publicerat: 16 april, 2015

Publicerat i: Åkarp, Arlöv

Visningar: 1911

Någon deklarationslåda kommer inte att sättas upp i Burlöv i år. Skatteverket har dragit in möjligheten – bland annat av säkerhetsskäl.

De senaste två åren har Skatteverket haft problem med säkerheten kring de särskilda deklarationslådorna runt om i landet. Redan förra året försvann möjligheten att lämna in sin deklaration någonstans i Burlövs kommun.

Saknar du möjligheten att lämna deklarationen i Burlöv?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

– Jag ska inte säga att vi har haft problem med skadegörelse just i Burlöv men vi valde att göra likadant överallt. Förra året var ett övergångsår och då fanns deklarationslådorna kvar ute i vissa kommuner men i år är alla indragna, säger Eric Thorén som är ansvarig för Skatteverkets kundmöten.

I stället är Burlövsborna hänvisade till servicekontoren i Malmö eller Lund om de vill lämna in sin deklaration i pappersform.

– Men de allra flesta väljer trots allt att deklarera elektroniskt nu förtiden. Inlämningen av blanketter har minskat rätt omfattande och det är ytterligare ett skäl till att vi väljer att slopa deklarationslådorna ute i kommunerna, säger Eric Thorén.

Comments are closed.