De kan bli årets företagare i Burlöv

Publicerat: 20 mars, 2015

Publicerat i: Åkarp, Arlöv

Visningar: 1692

Årets toppkandidater till titeln Årets företagare i Burlöv är nu utnämnda. Alla tre med miljötänk som en viktig del av verksamheten.

Ett företag tillverkar vakuumformade plastprodukter, ett annat hyr ut entrémattor och ett tredje säljer diverse miljövänliga produkter för trädgården. Gemensamt för dem alla tre är att miljön står i fokus och att en jury bestående av bland andra kommunalrådet Katja Larsson (s) och representanter från Företagarna har nominerat dem till titeln årets företagare i Burlövs kommun.

– De tre nominerade är sanna entreprenörer med stark drivkraft, positivitet och de delar generöst med sig av sin tid, kompetens och kunskap. De är aktiva i olika nätverk och bidrar mycket genom sin närvaro där såväl som genom egna initiativ. De är nyfikna och framåtsträvande och tar för sig med en precis lagom avmätt dos ödmjukhet. Detta utmärker företagare som är något utöver det vanlig. De förtjänar alla tre priset som Årets företagare i Burlöv 2014, säger Sara Cederlund som är näringslivschef i Burlövs kommun.

Att alla tre företagen värnar om hållbarhet menar Sara Cederlund känns framtidsvisionärt och hon tycker att det signalerar att företagen kommer stå sig väl även i framtiden. Att de även håller sin personal högt bidrog också till att de valdes ut som de tre kandidaterna till årets företagartiteln, berättar hon.

Den slutliga vinnaren av titeln årets företagare i Burlöv kommer att koras genom att invånarna i Burlöv får säga sitt i en röstprocess online på kommunens hemsida.

  • Bild 3
  • Bild 2

Comments are closed.