Barnteater och Damborakonsert på biblioteket

Publicerat: 19 februari, 2019

Publicerat i: Åkarp, Arlöv, Redaktionellt

Visningar: 207

På lördag, den 23 februari, är det dags igen för Lördag på biblioteket med barnteater, skrivarverkstad och Damborakonsert med Ali Yari.

 

Barnteater

Lördagen inleds klockan 11.00 med barnteater för de minst från 5 år. Pjäsen heter Hjältinnan från Basra och handlar om Alia som är bibliotekarie i Basra, Irak. Alia älskar sitt bibliotek och böckerna är mer dyrbara för henne än berg av guld. Men så kommer soldaterna. Alia förstår att om ingen gör något så kommer alla böckerna att förstöras!

Föranmälan till: 040-625 62 74, bibliotek.arlov@burlov.se, eller direkt till personal på biblioteket.

 

Skrivarverkstad

Samtidigt startar skrivarverkstad med Textverket. Det är en kreativ skrivarworkshop med Gerda som är utbildad skrivpedagog och bland annat har gått på Biskops-Arnös författarskola.

Det här är en workshop för dig som vill komma igång med att skriva eller som behöver ny inspiration till ditt skrivande. Tillsammans gör vi skrivövningar som kan sätta igång fantasin och ge dig möjlighet att testa nya sätt att skriva på.

Den här workshopen riktar sig mot dig som är mellan 14-25 år. Du behöver inte ha någon förkunskap eller särskild erfarenhet för att delta.

Föranmälan till: 040-625 62 74, bibliotek.arlov@burlov.se, eller direkt till personal på biblioteket.

 

Damborakonsert

Klockan 13 inleder Ali Yari sin en timme långa Damborakonsert då han framför sina egna och traditionella låtar från Afgahnistan på dambora.

Som vanligt är det fri entré på Arlövs bibliotek och arrangemangen och det är biblioteken som står för arrangemangen.

Ali Yari har en en timme lång konsert kl 13 då han spelar på sin dambora.

 

Föregående artikel:
Nästa artikel:

Comments are closed.